SÜRME CAM

Konutların modern yüzü cam balkon sistemleri günümüzün popüler uygulamaları arasında yer alıyor. Bu perspektifte sürgülü cam balkon modelleri elbette ki rahat kullanımı nedeniyle diğerlerine nazaran daha fazla tercih ediliyor

Konutların modern yüzü cam balkon sistemleri günümüzün popüler uygulamaları arasında yer alıyor. Bu perspektifte sürgülü cam balkon modelleri elbette ki rahat kullanımı nedeniyle diğerlerine nazaran daha fazla tercih ediliyor. Dilerseniz birbirinden kaliteli ve her biri kendi kategorisinde aranılan ürünlerimizi web sayfamız üzerinden inceleyebilirsiniz. Özellikle katlanır ve sürgülü cam balkon modelleri arasından alternatif pek çok farklı seçeneği bulacağınızdan eminiz. 

PVC kökenli balkon kapatma yöntemlerine göre hem görsel anlamda hem de balkonun istenildiğinde tekrar kullanılabilmesi açısından sürgülü cam balkon sistemleri açık ara önde bir tercih potansiyeline sahiptir. Hiç kuşkusuz süreç sizin firmamız ile kuracağınız irtibat sonrasında başlıyor. Uygulama sahasında gerçekleştirilecek ölçüm ve tespitlerin ardından sürgülü cam balkon modelleri arasında tercih ettiğiniz modeli balkonunuza hatasız ve son derece kaliteli bir işçilik örneği göstererek monte ediyoruz.

– Eşikli ve eşiksiz olarak 2 ayrı sistem olarak uygulanabilir
– Isıcamlı sürme cam maksimum 280 cm yükseklikte üretilebilir
– Sürme cam aralarında hava geçirmez fırçalar bulunur

Mode Solar Design

Mode Solar Design olarak Tasarım ve çözüm odaklı yaklaşım doğrultusunda, müşterilerimize ve iş ortaklarımıza, hayal ettikleri mimari, estetik ve kullanışlı yaşam alanını sunma vizyonuyla hareket ediyoruz.

Hemen İletişime Geçin!