Pergola Nedir?

Günümüzde özellikle müstakil ev, bahçe, iş yeri, kafe ve restoran bahçesi gibi pek çok dış mekanda konforlu bir alan oluşturmak için farklı tasarımlar yapılmaktadır. Pergola da bu tasarımlar arasında ...

Günümüzde özellikle müstakil ev, bahçe, iş yeri, kafe ve restoran bahçesi gibi pek çok dış mekanda konforlu bir alan oluşturmak için farklı tasarımlar yapılmaktadır. Pergola da bu tasarımlar arasında yer almaktadır. Pergola, gölgelik anlamına gelen bir kavram olup açık alanlarda gölgelik alan oluşturmak için kullanılan bir tente sistemidir. Kullanımı çoğunlukla yaz aylarında güneşten koruma amacıyla tercih edilmektedir. Buna bağlı olarak da açılır kapanır tavana sahiptir. Ayrıca farklı herhangi bir hava durumuna karşı da su geçirmez kumaştan üretilmektedir. Üretimi sırasında kullanılan malzemeden kaynaklı olarak hemen hemen her hava şartında kullanılabilmektedir. Diğer bir yandan oldukça kaliteli ve güçlü bir mekanizmaya sahiptir. Otomatik sistemin çalışmasında herhangi bir aksaklık meydana gelmez. Bu da oldukça uzun ömürlü ve işlevsel bir ürün olduğunu göstermektedir.

Pergola Modelleri

Kişilerin kullanım ihtiyacına bağlı olarak pek çok farklı pergola modeli bulunmaktadır. modern pergola modelleri, balkon pergola modelleri, yazlık ev pergola modelleri, ferforje pergola modelleri, alüminyum pergola modelleri, ahşap pergola modelleri, teras pergola modelleri, bahçe pergola modelleri ve cam pergola modelleri olmak üzere pek çok farklı model yer almaktadır. Kafe ve restoranlarda genellikle pergola tente modelleri kullanılmaktadır. Bu sistem genellikle tavandan otomatik bir şekilde açılabilmektedir. Bu da mekanları duruma göre ister kapalı ister açık bir şekilde kullanılmasını sağlamaktadır. Ayrıca bu otomatik sistem mekanların kolay bir şekilde havalandırmasına imkan sağlamaktadır. Pergola modelleri mekanın durumuna uygun olarak istenilen her renkte üretilebilmektedir.

Pergola Fiyatları

Pergola kullanımı farklı alanlarda tercih edilmektedir. Buna bağlı olarak da farklı sistem, büyüklük ve modelde üretimi yapılmaktadır. Pergola fiyatları da bu farklı ihtiyaçlara bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Fakat genel olarak fiyat üzerindeki en büyük etken büyüklüğü ve sistemi olmaktadır. Fiyat üzerinde etkili olan bir diğer husus ise kurulumudur. Yine de Mode Solar Design tarafından üretilen pergola sistemleri hemen hemen her bütçeye uygun olacak şekilde bulunmaktadır. Oldukça farklı model seçenekleri sayesinde kişiler kendi bütçelerine uygun olan pergolayı tercih edebilmektedir.

 

Mode Solar Design

Mode Solar Design olarak Tasarım ve çözüm odaklı yaklaşım doğrultusunda, müşterilerimize ve iş ortaklarımıza, hayal ettikleri mimari, estetik ve kullanışlı yaşam alanını sunma vizyonuyla hareket ediyoruz.

Hemen İletişime Geçin!