Zip Perde Avantajları Nelerdir?

Günümüzde hemen hemen her ihtiyaca uygun olarak ürün üretilmektedir. Bu ürünlerden birisi de perdelerdir. Perdeler, ısı ve ışığı engellemek amacıyla hem ev ve iş yerlerinde hem de pek çok mekanda kull...

Günümüzde hemen hemen her ihtiyaca uygun olarak ürün üretilmektedir. Bu ürünlerden birisi de perdelerdir. Perdeler, ısı ve ışığı engellemek amacıyla hem ev ve iş yerlerinde hem de pek çok mekanda kullanılmaktadır. Buna bağlı olarak da kaliteli bir kumaştan üretilmesi gerekmektedir. Böylece günümüzde zip perde sistemlerine talep giderek artmaktadır. Zip perde özellikle kafe ve restoran gibi bahçesi bulunan alanlarda aşırı sıcak, soğuk ve yağışlı olumsuz hava şartlarını engellemek amacıyla kullanılmaktadır. Zip perde kullanmanın pek çok avantajı bulunmaktadır. Zip perde avantajları şu şekilde belirtilmiştir;

  • Açık ya da kapalı mekanların daha modern bir görünüme sahip olmasını sağlamaktadır.
  • Kolay temizlenebilir olmasıyla pratik bir kullanıma sahiptir.
  • Kaliteli bir kumaşa sahip olduğundan dolayı güneş ve rüzgara karşı dayanıklı olup yırtılmaz özelliğe sahiptir.
  • Açık mekanlarda soğuk havayı büyük oranda keser. Bu da ısı tasarrufu sağlar.
  • Kaliteli bir kumaştan üretildiğinden dolayı uzun ömürlüdür.
  • Özellikle rüzgardan kaynaklanan kirli ve tozlu havanın içeri girmesini engelleyerek koruma sağlar.

Zip Perde Nasıl Kullanılır?

Zip perde kullanımı oldukça kolay ve pratiktir. Buna bağlı olarak da pek çok kişi tarafından kullanımı yaygın bir hale gelmiştir. Zip perde otomatik bir sisteme sahiptir. Buna bağlı olarak da kumandası aracılığıyla uzaktan hızlı ve kolay bir şekilde kontrol edilebilmektedir. Bu da özellikle kafe ve restoranlardan kullanımını arttırmaktadır. Diğer bir yandan üretildiği kumaşı sayesinde kolay bir şekilde temizleme pratikliği sunmaktadır. Bu özelliği sayesinde de özellikle evlerde hanımların dikkatini büyük oranda çekmektedir. Mode Solar Design tarafından tasarlanan zip perdeler, hem kullanımı hem de şık ve modern bir atmosfer oluşturması sayesinde günümüzde kullanımı her geçen gün artmaktadır.

Zip Perde Modelleri

Zip perde modelleri kişinin tercihen bağlı olarak üretilebilmektedir. Perde krem, gri ve beyaz olmak üzere 3 farklı renkte üretiliyor olup mekanın dekorasyonuna uygun olarak renk tercihinde bulunulabilmektedir. Diğer bir yandan sistem de kullanım tercihine bağlı olarak kurulabilmektedir. Kişiler bu perdeyi ister tente isterlerse de perde şeklinde kullanmayı tercih edebilmektedir.

Mode Solar Design

Mode Solar Design olarak Tasarım ve çözüm odaklı yaklaşım doğrultusunda, müşterilerimize ve iş ortaklarımıza, hayal ettikleri mimari, estetik ve kullanışlı yaşam alanını sunma vizyonuyla hareket ediyoruz.

Hemen İletişime Geçin!